lasergameindepeel-logo

Lasergamen & Bowlen, Shuffle en Borrelen

10:50-11:00 uur
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

11:00-13:00 uur
Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

13:00-14:15 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:15 tot 14:30 uur
Op eigen gelegenheid in 12 minuten naar Maasbree waar jullie worden verwelkomd bij het gaafste Smaek en Vermaek concept dat de omgeving te bieden heeft ‘De Vermaekerij’

14:30 tot 16:30 uur
Op zoek naar een middag/avond smaek en vermaek? Dan ben je bij De Vermaekerij aan het juiste adres! Geniet 2 uur lang van het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: 1 uur bowlen en 1 uur shuffleboard. Ontvang daarnaast een heerlijke borrelplank met koude en warme hapjes en een drankarrangement voor 2 uur. Het drankarrangement bestaat uit:

• Brand Pilsener
• Radler
• Huiswijn
• Frisdrank
• Koffie en thee


Maatwerk voor groepen groter dan 32 personen mogelijk

Prijs inclusief 1 drankje p.p., vervoer in legertruck, hele dag vermaek en borrelarrangement: € 63,- p.p. (incl btw)

Voorwaarden:
• Te boeken vanaf 12 personen
• Minimale leeftijd om deel te nemen aan het Lasergamen is 6 jaar

Dit arrangement is niet op maandag en dinsdag te boeken.