lasergameindepeel-logo

Lasergame & Vissen

10:50-11:00 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.
Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en Limburgse vlaai a 5,70 p.p.

11:00-13:00 uur

Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.
Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

13:00-14:30 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot ±18:30 uur

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een middag forelvissen. Gooi een hengel uit in één van de vijvers van ‘Onze Stek’ en geniet van de rust en natuur aan de rand van Meijel (inclusief hengel en visaas).
Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een hapje en/of drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).

Voor groepen tot 24 personen

Maatwerk voor groepen groter dan 24 personen mogelijk

Prijs inclusief verzekering: € 52,00 p.p. (incl. btw)

• Minimale leeftijd om deel te nemen aan het Lasergamen is 6 jaar.
• Borg a 50,- per lasergeweer met een maximum van 250,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Periode: maart t/m november