lasergameindepeel-logo

Lasergame & Snorfiets toertocht

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.

11:00-13:00
Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?


13:00-14:20
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:20 tot 16:20
Na de unieke ervaring van het lasergamen in het bos, maken we ons na de lunch (optioneel) op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart, de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels, de Maas en uiteraard de vele gezellige kerkdorpen onderweg. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

Voor groepen vanaf 25 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 25 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met het lasergamen, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 48 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 55,40 p.p. (incl btw)
• Minimale leeftijd voor het rijden op een Snorfiets is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
• Minimale leeftijd om deel te namen aan het Lasergamen is 6 jaar.
• Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten