lasergameindepeel-logo

Lasergame & Kanotocht

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,70 p.p.

11:00-13:00
Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

13:00-14:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot ±17:30
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).


Voor groepen van 20 t/m 30 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 20 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met het lasergamen, terwijl de andere groep begint met kanovaren. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

Prijs inclusief verzekering: € 46.25 p.p. (incl. btw)

- Minimale leeftijd om deel te namen aan het Lasergamen is 6 jaar.
- 2 personen per kano (op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 personen per kano)
- Borg a 50,- per lasergeweer met een maximum van 250,-
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten